Az Öreg Halász Hotel és Étterem nem csak egy halászcsárda.

 

Egyrészt azért nem, mert étlapunkon nem kizárólag a hagyományos, magyar “csárda” jellegű ételkínálat található meg. Másrészt azért sem, mert éttermünk felső szintjén egy 24 szobás, vidéki hangulatú hotel is helyet kapott.

 

  • Az Öreg Halász Hotel és Étterem elhelyezkedését tekintve, a több, mint ezer éves múltra visszatekintő Esztergom városának vonzáskörzetébe tartozó, Tát nevű településen fellelhető. A régi bécsi út (10-es számú főút) és a 117-es út találkozásánál helyezkedik el.
  • Az ország legnagyobb egybefüggő nádtetővel rendelkező épülete (közel 80 méter) rejti magában a 150 fő befogadására alkalmas éttermet, 20 fős különtermet, akár 80 főre is rendezhető teraszt és a 24 szobás többségében két ágyasra alakított szobákkal rendelkező hotelt.

 

Az Öreg Halász Hotel és Étterem több, mint egyszerű vendéglátóhely. Éttermünk kiváló helyszíne ballagási ebédeknek, születésnapoknak, osztálytalálkozóknak, bemutatóknak és más tematikus rendezvényeknek, lakodalmaknak, de rendeztek már nálunk polgári esküvőt is. Rendszeresen fogadunk külföldi kirándulócsoportokat is. Hotelünkben pedig a pihenni vágyó családokon kívül megfordulnak üzletemberek, külföldi szakemberek, zenészek és sportemberek is. Kizárólag vendégkönyveink a tanúi annak, hogy milyen sokféle ember és milyen sokféle nép látogatott már el hozzánk.

Eme honlap segítségével szeretnénk kényelmesebbé tenni, minden kedves jelenlegi és leendő vendégünk számára a szoba illetve asztalfoglalást és az Öreg Halász Hotel és Étterem megismerését. Galériánkban éttermünk és hotelünk válogatott képein túl, megtalálható néhány rendezvényünkön készült fotó is.
Reméljük, hogy étlapunk online változatát átlapozva, kedvet kapnak hozzá, hogy személyesen is felkeressék éttermünket.

 

    Impresszum    Adatvédelmi nyilatkozat      © Copyright 2014, Gastro-Tát Kft. E-mail: info@oreghalasztat.hu Hotel: +36 33 444 592; Étterem: +36 33 444 927