Öreg Halász

HOTEL ÉS ÉTTEREM

Bemutatkozik a Hotel Öreg Halász.

A Hotel bejárati ajtajával szemben található, az egész épületre jellemző nádborítással fedett recepció. Ez a pult adja a keretet Hotelünk vendégeinek, hiszen itt kezdik meg és fejezik be nálunk tartózkodásukat illetve, ezen a helyen kaphatnak információt, segítséget és az étterem nyitvatartási idején kívül bárként is üzemel. A recepció jobb oldalán elsétálva, a lépcsők tetején található Hotelünk mind a huszonnégy szobája. Többségében kétágyas szobákkal rendelkezünk, akad egyágyas és négyágyas is. Természetesen vendégeink kényelmének és igényeinek megfelelően képesek vagyunk pótágyazni, vagy kisgyerek ágyat behelyezni.
A lépcsőfeljáró jobb oldalán található a társalgó rész, a berendezett gyereksarokban minden gyerek megtalálhatja a megfelelő játékot és szórakozást, 12 éves korig.
Az idősebbeknek sem kell aggódniuk, hogy nem találnak elfoglaltságot. A társalgóban is található TV készülék, de, ha éppen ahhoz van kedvül, a recepción elkérhetik valamelyik társasjátékunkat.
A lépcső másik oldalán az első szembetűnő dolog a vendégek számára kihelyezett számítógép, amely elsősorban azoknak tehet jó szolgálatot, akik nem rendelkeznek Wi-Fi képes mobileszközzel. A maradék 23 szoba az épület másik vége felé tartó folyosón helyezkedik el, illetve a végén találhatóak az egyágyas szobák és egy kisebb közös tér.

Szoba 2 fő részére:                            12000.- Ft.
Szoba 1 fő részére:                              8000.- Ft.

Reggeli:                                                  1500.- Ft.
Félpanzió (reggeli, vacsora):               4000.- Ft.

IFA:                                                   200.- Ft/fő/éj

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy bár szállodánk nem rendelkezik semmilyen a modern szórakoztatást szolgáló eszközzel és nem található meg benne semmilyen wellness egység, ettől függetlenül úgy gondoljuk, hogy minőségi kikapcsolódást tudunk nyújtani minden kedves vendégünknek, legyen akár egyedülálló, pár, család, kisebb vagy nagyobb csoport.
Mindent megteszünk, hogy a környék színes programkínálatáról naprakész információkkal rendelkezzünk, képesek legyünk lehetőséget nyújtani az élővilág és a környező települések felfedezésére kerékpáros, gyalogos és kenu túráink segítségével.
Akcióinkat, csomag ajánlatainkat is úgy alakítjuk ki, hogy vendégeink számára szervezett programokon való részvételt biztosíthassunk. Kérjük, tekintse meg galériánkat!

Amennyiben a Hotel Öreg Halász elnyerte tetszését, szeretettel várjuk a pillanatot, mikor Önt is vendégeink között üdvözölhetjük.

Az Öreg Halász Hotel és étteremben a következő bankártyákkal illetve utalványokkal is lehetősége van a számla rendezésére: